Vil du skrive TV-serie?

Helgen den 22. og 23. oktober avholdes kurs/workshop for forfattere som interessert i å skrive TV-serier. Filmcamp og TV-produksjonsselskapet Arctic Wonder produserer i høst thrilleren Elven for TV3, og samarbeider med Tvibit om det som kan bli et langsiktig samarbeid og starten på en manusfabrikk i nord. 

10 deltakere vil få en innføring i TV-dramaturgi, arbeidsmetoder og mulighet for profesjonell jobbing med egne og andres ideer. Det blir en intens helg med mange praktiske oppgaver og utfordringer og du vil få tilbakemeldinger fra noen av de mest erfarne forfatterne i norsk tv-bransje. 

Kurset ledes av forfatter og produsent Arne Berggren og manusprodusent/forfatter Kristine Berg som er skaperne av Elven.

Ønsker du å delta fyller du ut dette skjema. Dersom du får plass, må du regne med noe oppgaveskriving i forkant og det er forventet at du deltar aktivt i plenum.