Tromsø Arctic Pride på Tvibit

Vi fortsetter vårt gode samarbeid med Tromsø Arctic Pride, og vil under prideuken 6.-12 november fasilitere flere arrangement i samarbeid med festivalen. 

Hele programmet for festivalen finner du her! 

Tirsdag 7.11 kl.20.00 Kom ut, jævla homo!

Håkon Sandmo Karlsen (19) fra Kvaløya kom ut på direkten for foreldrene sine i TV-programmet "Jævla homo!" i høst. Programmet er laget at Gisle Agledahl og har fått både skryt og ris, men ingen forholder seg nøytralt. 
De kommer til Tvibit for å snakke om å komme ut og hvordan TV-serien ble til. I tillegg får vi høre andre interessante komme-ut-historier.

Samtaleleder er festivalsjef Stein Sebastian Fredriksen. 

Torsdag 9.11 kl: 19:00 Konsert: Ohmwork

Ohmwork spiller for første gang på Tvibit! 9. november blir det en skikkelig hardrock-konsert du sent vil glemme! Ohmwork spiller eget materiale, fra Storm Season (2014), ShadowTech (2015) og ikke minst mange låter fra deres nye utgivelse, Alyssa Drone (slippdato: 20. oktober på alle digitale plattformer og som 2LP og CD.)

Ohmwork er en powertrio fra Tromsø som spiller hard rock/metal. Stilmessig kan man forestille seg at bandet har den ene foten i sent 70-tall og den andre i 2017. Bandet karakteriseres som høyt og kraftfullt i sitt musikalske uttrykk, ispedd mye melodiøsitet.

Fredag 10.11 kl: 18.00 Film: Kunsten å være syndig. 

Denne filmen handler om Ahmed, verdens sannsynligvis første åpne homo fra Sudan, et av de få landene i verden der det fortsatt eksisterer dødsstraff for sex mellom menn.
"Kunsten å være syndig - samtaler med min skeive venn”, som filmen heter er produsert i samarbeid med Sex&Politikk, Skagerak Film og er regissør Ibrahim Mursal. Det blir visning av filmen og en samtale etterpå med folkene bak filmen. Dette blir et unikt innblikk i et land og en kultur vi sjelden hører noe om. Og enda sjeldnere at vi får historien herfra fra et skeivt perspektiv.
 

Mia EriksenComment