Effektgruppa på Tvibit

De siste 5 fredagene har vi hatt en herlig gjeng ungdommer på Tvibit Film for å lære spesialeffekter av alle slag. Ledet av Stian Andreassen har de produsert en rekke effekter, sammen og hver for seg. Målet med gruppen er å bli bedre og lære av hverandre, så man kan ta med seg lærdommen inn i egne filmprosjekter.

Programmet som er brukt er Adobe After Effects, et lagbasert effektprogram. Noen av de som deltar har aldri rørt programmet før, og har på kort tid satt seg inn i det og klart å lage noen imponerende effekter!

Effektgruppen møtes 2 timer hver fredag, fra klokken 15:00 til 17:00. Det er åpent for alle unge med en interesse for å lære og produsere spesialeffekter. En trenger ikke å ha gjort det før, men det er en fordel å ha klippet litt film før.

Her er en samling av det som har blitt produsert de siste 5 fredagene!