Dokfilmfangst 2017 Del 2

Hei og hå!

I helga var det Dokfilmfangst 2017 del 2, og vi er i gang med klipp. Dokfilmfangst er en dokumentarfilmworkshop som nå har vært arrangert siden 2010, for deg mellom 15-25 år. Over tid lager ungdommene en dokumentarfilm hver, eller i gruppe, fra ide til ferdig film, som vil bli vist under Tromsø Internasjonale Filmfestival januar 2018. Denne helga har vi vært på Tvibit i Tromsø, hvor klipper Jan Toreg har ledet gjengen inn i klippeprosessen. Jan Toreg har klippet flere spillefilmer og dokumentarer, jobbet og fortsatt jobber litt på Filmskolen i Lillehammer, skrevet fagbøker innen klipp, og masse mer. Deltakerne vil fortsette å jobbe med filmene sine, fram til siste workshoprunde i oktober som også vil handle om klipp. De har masse spennende å vise, så kom på premiere i januar å se resultatene! :) 

Synes du Dokfilmfangst høres interessant ut, og du har lyst til å delta neste år. Ta kontakt med Tonje på Filmveksthuset: tonje.ness.meinhardt@tromso.kommune.no.

Bilder fra workshopen i helga. Trykk for å bla: