Level Up til Tvibit!

Level Up driver med spilljournalistikk og nettinnhold relatert til spill, og har gjort dette i ni sesonger på VGTV. I 2016 bestemte de seg for å stå på egne bein, og driver nå Level Up som en Youtube-kanal. De produserer drøssevis med videoinnhold i form av anmeldelser, innslag, streaming osv. Vi er så imponert over det de driver med at vi bare måtte invitere de til Tromsø for å snakke om det de gjør. 23. september kommer de oppover og holder et foredrag fra kl. 11:00. Det er åpent for alle, så ta turen innom om du vil ha unik innsikt i hvordan man lager innhold til nett! Spillinteressert eller ikke, dette blir veldig interessant.

I etterkant av foredraget holder vi en filmworkshop, så om du aldri har jobbet med video før får du en innføring og øving i både kamerateknikk, historiefortelling og klipping.
Denne delen må du melde deg på, det kan du gjøre her.

Sjekk ut Level Up på deres Youtube-kanal her: https://www.youtube.com/user/levelupvgtv

Tvibit FilmComment