Tromsø-Kortfilm med premiere i USA

Regissør Margareta F. A. Orkan på Dragon Con 2017

Regissør Margareta F. A. Orkan på Dragon Con 2017

I helgen har Margareta F. A. Orkan (25) vært i Atlanta, Georgia i USA for å representere hennes kortfilm The Factory. En film som hun har kommet opp med og skrevet gjennom Tromsø Filmakademi hos Filmveksthuset Tvibit 2016. Den ferdigproduserte filmen, lagd med springbrettmidler fra Nordnorsk Filmsenter og støtte fra Talentfilmfondet Tvibit, ble plukket opp av Dragon Con Independent Filmfestival 2017, innenfor sjangeren Science Fiction. Der hadde filmen premiere søndag 3. september klokken 22.00 i amerikansk tid (04.00, 4. september norsk tid). Den ble godt mottatt av publikum som stod i kø for å komme inn på visningen. Med en fullstappet sal, ble det dessverre ikke rom for alle som ville inn for å se film. Visningen avsluttet med en kort Q&A, hvor publikum viste stor interesse og nysgjerrighet for filmen. Margareta svarte de med et stort smil og norsk humor som fikk salen til å smile og le. Margareta F. A. Orkan er fornøyd med å ha hatt sin premiere på Dragon Con, den mest geeky konvensjonen noen gang, med hele 85 000 deltakere som interesserer seg for fantasy og science fiction. Vi ser frem til å følge med på The Factorys videre festivalliv. Sjekk ut filmen på dens Facebook-side: https://www.facebook.com/TheFactory2017/

1swBjtvN.jpg