Infomøte med Den Norske Filmskolen

Kom og møt Fredrick Graver, studieleder ved Den norske filmskolen og finn ut mer om deres spennende nye satsing med CEFIMA (Center of Excellence in Film and Interactive Media Arts).

Om DNF - 

I 1997 tok Den norske filmskolen imot sine første studenter, og siden den gang har skolen uteksaminert over 350 yrkesutøvere som har satt sitt preg på den norske film- og tv-bransjen. Flere av våre tidligere studenter har også gjort seg bemerket internasjonalt. Med Den norske filmskolen fikk Norge en etterlengtet nasjonal filmutdanning, noe som var helt nødvendig for videreutviklingen av den norske filmbransjen.
I dag tilbyr Den norske filmskolen en treårig kunstfaglig bachelorgrad og en toårig kunstfaglig mastergrad samt en videreutdanning gjennom kunstnerisk utviklingsarbeid.

Gjennom studiene ved skolen skal du utvikle deg til å bli en selvstendig historieforteller, enten det er på bachelor eller master. Formålet med utdanningen vår er å utdanne kunstfaglige, dyktige yrkesutøvere for film, fjernsyn og lignende medier. Vi er en fremtidsrettet utdanning som samtidig tar vare på det tradisjonelle håndverket i hver fagretning. Hos oss vil den enkelte student utvikle sin kunstneriske utrykkskompetanse og personlige refleksjon på sitt fagfelt.

Les mer om studiene våre på www.filmskolen.no

Mia EriksenComment