ISÀK konsert for deg mellom 15-19 år!

ISÀK
30.11.2018
Isbjørn Scene på Driv
Døråpning kl. 17
ID: 15-19 år

Ung Kulturrabatt har i samarbeid med Studentsamfunnet Driv.; Konserter for ungdom mellom 15-19 år! (fra og med du fyller 15 år og ut 19 år)!
Konserten er kun for de i denne aldersgruppen. 

ISÁK har vært en snakkis i den samiske musikkverdenenhelt siden debuten i mars april2017,og erkjent for sine energiske liveopptredener og enorme tilstedeværelse. Siden debuten i 2017 har trioen opplevd en overveldende etterspørsel, og nå er sensasjonen fra Sápmi endelig klar for å vise seg frem for resten av verden.

ISÁK anses å være en naturlig «arvtaker» etter nettopp Mari Boine, som er kjent for at hun har fornyet joik og modernisert samisk musikk i flere tiår. Med en ny og spennende fusjon av tradisjonell joik, urbane synther og et tekstunivers som kombinerer både engelsk og samisk, fortsetter ISÁK å dytte grensene for hvordan vi er vant til å høre samisk musikk.

ISÁK er blitt beskrevet som «det heteste navnet i Sápmi» av Riddu Riddu, og ble nylig kåret som vinner av «NRK Urbi» av en fagjury bestående av blant andre musikksjef i NRK P3 Mats Borch Bugge og Eirik Havelin fra Urørt. Bandet vant også «Årets nykommer» under Sami Music Awards 2018.

Trioen består av vokalist Ella Marie Hætta Isaksen, produsent Daniel Eriksen (Alan Walker, The Wombats) og trommeslager Aleksander Kostopoulos (Mari Boine, Moddi, Adjagas, Pil & Bue).

Billetter kan kjøpes HER!

Mia EriksenComment