Nordnorsk Ungdomsstorband

Lørdag 28. april skal Nordnorsk ungdomsstorband endelig spille konsert i Tromsø igjen.�Nordnorsk ungdomsstorband består av unge talenter mellom 16-25 år fra Nordland, Troms og Finnmark. Ungdomsstorbandet er et av landsdelens aller viktigste rekrutterings- og inspirasjonskilder for unge musikktalenter. Siden oppstarten i 1991 har mange av musikerne som har vært med i ungdomsstorbandet, gått videre til å gjøre store karrierer innenfor musikk. 

Gjennom årene har bandet spilt med mange forskjellige artister og musikere, deriblant Randy Brecker, Bjørn Alterhaug, Andreas Håkestad, Ensemble Denada og Cæcilie Norby for å nevne noen. De har også gjort mange konserter både i inn- og utland, og høster gode kritikker for hver konsert de spiller.

Ungdomsstorbandet er denne gangen ledet av Fred Glesnes. Han er en av landets fremste storbandledere og er kjent for å få maks ut av musikerne i bandene han leder.

På tross av den lave alderen til musikerne i ungdomsstorbandet, er det musikalske nivået i bandet svært høyt. Vi kan love dere en eksplosiv konsert der ungdomsstorbandet kommer til å ta pusten fra de fleste. 

Nordnorsk Jazzsenter(NNJS) driver Nordnorsk Ungdomsstorband (NNUSB).

Besetning: Nordnorsk Ungdomsstorband under ledelse av Fred Glesnes.

Event på facebook: https://www.facebook.com/events/138357013629750/

Mia EriksenComment