VOGUE WORKSHOP

GRATIS PÅMELDING: HER

Cassandra jobber som utøvende danser, koreograf og pedagog. Hun har over flere år arrangert noen av Norges største battles med Soul Sessions Oslo, har holdt workshops og kurs for barn og voksne, nybegynnere og profesjonelle i store deler av Norge. Hun blir å tilpasse nivået på workshopen til deltagerne! 

Hva er vogue? 
Vogue er en (hovedsaklig) feminin dansestil som består av mye armbevegelser, elegant gange, poseringer (tenk Vogue magazine), spins og dips (avslutninger i posisjon på gulvet. Vogue danses til house musikk eller vogue beats, armene er oftest mer rette og kantete, og man kan tenke at vogue er mer som en fotoshoot der bevegelsene stopper.

I denne stilen er det mye overdreven attitude og man kan gå inn og leke med forskjellige karakterer. Vogue startet med underground balls (konkurranser) i New York City der menn kledde seg ut som kvinner og gikk “catwalk” for å vise frem seg selv og deres overdådige kostymer. Dette ble mixet med “posing” som var konkurranser der det var om å gjøre å posere som modellene i Vogue magazine. Disse to ble blandet og har utviklet seg til å bli mer og dansete, og til slutt dansestilen vogue/vogueing.

Se mer av stilen og Cassandra på www.cassa.no
-------------------------------------------------------
Workshopen passer både for nybegynnere og de som danser fra før av, og er åpen for alle aldre. 

NÅR? - FREDAG KLOKKEN 17.00-19.30

 HVOR? - PÅ TVIBIT (parkgata 27/29)

GRATIS PÅMELDING: HER

Mia EriksenComment