Utstillingsåpning: Severin Schirmer

Fotokunstner Severin Schirmer stiller ut de nye bildene sine på Tvibit 22. aug kl. 15.30.

Talentfulle Severin Schirmer er 19 år og har de siste par årene studert kunst på United World College i Freiburg. Nå er han tilbake i Tromsø før det bærer ut på nye eventyr i Armenia - der skal han arbeide videre med fotografi og kunst i fire måneder.

Severin fotograferer og setter motivene sammen for å lage absurde menneskestudier hvor dobbeltgjengere forholder seg til hverandre i artige eller forunderlige situasjoner. Utstillingen vi skal få se på Tvibit stiller spørsmål om mening og budskap i kunst - og om disse egentlig er nødvendige.

Stikk innom Tvibit, sjekk ut denne spennende utstillingen og ta en god kopp kaffe eller et kakestykke. Vi sees!

 

Mia EriksenComment