Er du nysgjerrig på styling og artistprofilering?

Tvibit og RYK inviterer til seminar om styling og artistprofilering.


Mandag 08. april får vi besøk av stylist og konceptutvikler Rune Nilssen og gleder oss til en kveld med inspirasjon og faglig påfyll. 17:00 - 20:00

Seminaret vil inkludere:
- Historien om styling og bandprofilering i moderne tid.
- Hva er styling? Hva er artistprofilering? Hvorfor er det viktig?
- Introduksjon om de ulike fagområdene innen bransjen.
- Hvordan planlegge et styling / profilerings prosjekt.
- Hvilke verktøy er tilgjengelige, som du selv kan bruke?
- Gjennomgang av noen av Rune Nilssens prosjekter fra planleggingsstadiet til ferdig resultat.
- Oversikt over lokale aktører som jobber innen feltet.

Rune Nilssen har jobbet som stylist siden 2004 og har gjort styling til en rekke norske kunstnere som Donkeyboy, Linnea Dale og Madcon. Tilsammen har musikkvideoen han har stilet over 140 millioner avspillinger på Youtube! Han har bodd og jobbet i Tromsø siden 2015, og har på den tiden hatt oppdrag for lokale musikere som Bats of Congress, Julietnorth, Roar Dons, Hollow Hearts, Ra-Shidi, Runther og Third Trial. Now you have the opportunity to hear about his experiences from the industry and gain insight into the processes around bandstyling / profiling.

So whether you are curious about what styling is all about, would like to work with it or want inspiration as to how you as an artist / band can use it to become more visible, you are welcome to seminar at Tvibit 08.april!

Mia Eriksen