Screen Talent Europe Pitching Forum

pitcheforum2017_mia-16.jpg

Vil du vinne 4000 € i produksjonstilskudd til din neste kortfilm? Delta på pitcheforum under Kortfilmfestivalen i Grimstad!

 

Screen Talent Europe, Mediefabrikken og Kortfilmfestivalen inviterer unge europeiske produsenter, regissører og manusforfattere til å pitche nye kortfilmprosjekter under festivalen i Grimstad fra 12-14. juni 2019.

 For å delta må du søke gjennom en av partnerne i Screen Talent Europe. Arrangementet er gratis og deltakerne får dekket reise og opphold i Grimstad fra 11-14. juni.

 10 prosjekter og filmskapere velges ut til å presentere sine prosjekter for en internasjonal jury og et publikum bestående av potensielle co-produsenter, co-finansiører og andre filmskapere. Vinneren av beste pitch mottar et produksjonsstipend på 4000 €!

  SØK HER

Retningslinjer

-          Som søker må du ha laget minimum 2 kortfilmer (fiksjon eller dokumentar).

-          Du må søke med et prosjekt i utvikling (fiksjon eller dokumentar)

-          Prosjektet er på maks 30 minutter.

 

Hva får du som deltaker?

I tillegg til pitchen vil du delta på:

-          Pitcheforberedelser

-          Sosiale aktiviteter og nettverksbygging

-          Møter hvor du får informasjon om Screen Talent Europe-partnernes støtteordninger

Du vil også få gratis festivalpass til hele festivalen.

Søknadsfrist: 8. mai 2019.

For spørsmål eller andre henvendelser, ta kontakt med  Terje.Andre.Nymark@tromso.kommune.no

Om Screen Talent Europe
Screen Talent Europe er et nettverk av organisasjoner som utvikler filmtalenter innenfor film- og tv- bransjen. STE jobber for å legge til rette for co-produksjon og samarbeid mellom talentene som har tilknytting til organisasjonene. Mediefabrikken og Filmveksthuset Tvibit er de norske partnerne i organisasjonen.

Om Den Norske Kortfilmfestivalen

Kortfilmfestivalen er en kort- og dokumentarfilmfestival med konkurranseprogram i norsk og internasjonal kortfilm, norsk dokumentar og musikkvideo. I tillegg viser vi internasjonale dokumentarer, arrangerer seminarer og workshops, konserter, båtturer og mange andre spennende filmprogram.

Konkurransen for internasjonal kortfilm trekker også filmskapere fra resten av verden til Grimstad og festivalen ønsker å legge til rette for at det knyttes kontakter mellom det norske og det internasjonale filmmiljøet.

Pitcheforumet gjennomføres av Mediefabrikken, Screen Talent Europe og Kortfilmfestivalen.

Mathilde Sofie Henriksen