Dette er: Tromsø

Mellom 15 og 20 år?

Del øyeblikk fra din hverdag på #detteertromsø og få bilder/film med på utstilling til høsten!

Vær med på å vise verden hvordan det faktisk er: hvordan ser livet ut for en 15-åring som bor i sentrum? Eller en 19-åring som holder til på Kvaløysletta? Jobb, fritid, trening eller chill, alene eller sammen – alt er innenfor. Sørg bare for at de som blir avbildet vet at du sender inn bildet. 

Dette er ikke en fotokonkurranse hvor det peneste eller mest fantastiske øyeblikket blir premiert. Livet, slik det er, er stikkordet. Ekte.

Del bilder og film som viser hvordan det er å være ung i Tromsø i 2019 via hashtaggen #detteertromsø på Instagram.

Alle som sender inn bidrag vil være med i gevinsttrekning 16. september, hvor hovedpremiene er en Nintendo Switch og et Instax Mini polaroidkamera + en hel masse goodies som trekkes blant bidragsyterne.

 En jury vil velge ut bidrag som blir del av en utstilling i oktober 2019. Eventuelle bidragsytere til utstilling vil kontaktes for samtykke i forkant.

Ved å sende inn bidrag aksepterer du at Tvibit kan promotere prosjektet hvor dine bidrag inngår som en del av helheten, og at Tvibit kan kontakte deg med tanke på trykk/publisering av innsendt materiale. Navn på vinnere av gevinster som trekkes vil publiseres på Tvibits nettside.

Les mer

simon-maage-tXiMrX3Gc-g-unsplash.jpg