Pop Docs: Workshop

Tristan C. Anderson er en prisvinnende britisk musiker og, komponist og filmskaper. Han startet visningsplattformen for korte dokumentarer Doc Heads, og utvikler nå en ny sjanger POP DOCS, korte dokumentarer med utgangspunkt i musikk. Møt Tristan Anderson for en heldags Workshop her på Tvibit.

Hvis du er musiker eller filmskaper, er dette en gylden anledning til å jobbe med et nytt og spennende format. I samarbeid med NordNorsk Filmsenter, RYK og Verdensteatret arrangerer vi denne en-dags workshoper. løpet av denne dagen får du høre om hvordan Tristan jobbet med sitt prosjekt #soundtracks, der han fikk 10 filmskapere til å lage hver sin film basert på kuttene i hans siste album. Åtte av filmene har han med seg og viser dem på Verdensteateret etter workshopen.

LINK TIL PROGRAM OG PÅMELDING.

Mia Eriksen