DANS PÅ TVIBIT

Vi ønsker å samle dansere som er interessert i streetdance, uten å konkurrere med eksisterende tilbud. Målet vårt er å skape samhold, bygge nettverk og samtidig øke kompetansen innen streetdance blant dansere i Tromsø.


HVA ER/GJØR VI?

Høsten 2017 etablerte vi danse-torsdag, som er drop-in basert.

Hver torsdag kan man komme og danse streetdance mellom 17.00-23.00. 

Det er gratis å danse, og man kan booke seg inn for egenøving på andre dager så lenge lokalene står ledig. 

 

FEMALE DANCEHALL WORKSHOP 15.05.19

Female Dancehall er en del av den populære Dancehall kulturen fra Jamaica. Dansestilen har sin opprinnelse fra slutten av 70-tallet og har utviklet seg til å bli en trend blant urbane dansestiler.
På workshopen skal vi lære old school steg og nye steg som har utviklet seg med tiden. Vi skal snakke om historie, utviklingen av dansestilen og bli kjent med konkurransestilen – Dancehall Queen style! 

Workshopen ledes av Anastasia Zykova. Hun har undervist Dancehall siden 2011 både i Norge og Russland. Anastasia oppdaterer seg regelmessig og har vært på mange workshops bl.a på verdens største Dancehall camp. I 2014 reiste hun til Jamaica for å ta kurs i Kingston. 
I tillegg jobbet hun som danseinstruktør for Kulturskolen i Narvik, for UKM festivalen og har vært leder av danseklubben på UIT, Narvik.

Female Dancehall er en dansestil som egentlig bare er for damer og har opprinnelig en aldersgrense. Vi har derfor valgt og ha en aldergrense på 13 år på denne workshopen. 

FEMALE   DANCEHALL  WORKSHOP (1).jpg
 

 

Tidligere workshops

 

Spørsmål? Kontakt: Mariann.meszaros.josefsen@tromso.kommune.no