DANS PÅ TVIBIT

Vi ønsker å samle dansere som er interessert i streetdance, uten å konkurrere med eksisterende tilbud. Målet vårt er å skape samhold, bygge nettverk og samtidig øke kompetansen innen streetdance blant dansere i Tromsø.


VOGUE WORKSHOP

Lørdag 27 oktober, får vi besøk av Cassandra igjen og vi inviterer til gratis Vogue workshop på Tvibit klokken 15.00 - 16.30!

Cassandra jobber som utøvende danser, koreograf og pedagog. Hun blir å tilpasse nivået på workshopen til deltagerne! 


Vogue workshop 27.10.18 plakat.jpg.jpg

Hva er vogue? 

Vogue er en (hovedsaklig) feminin dansestil som består av mye armbevegelser, elegant gange, poseringer (tenk Vogue magazine), spins og dips (avslutninger i posisjon på gulvet. Vogue danses til house musikk eller vogue beats, armene er oftest mer rette og kantete, og man kan tenke at vogue er mer som en fotoshoot der bevegelsene stopper.

I denne stilen er det mye overdreven attitude og man kan gå inn og leke med forskjellige karakterer. Vogue startet med underground balls (konkurranser) i New York City der menn kledde seg ut som kvinner og gikk “catwalk” for å vise frem seg selv og deres overdådige kostymer. Dette ble mixet med “posing” som var konkurranser der det var om å gjøre å posere som modellene i Vogue magazine. Disse to ble blandet og har utviklet seg til å bli mer og dansete, og til slutt dansestilen vogue/vogueing.


HVA ER/GJØR VI?

Høsten 2017 etablerte vi danse-torsdag, som er drop-in basert.

Hver torsdag kan man komme og danse streetdance mellom 17.00-23.00. 

Det er gratis å danse, og man kan booke seg inn for egenøving på andre dager så lenge lokalene står ledig. 


 

Tidligere workshops

 

Spørsmål? Ta kontakt med Mariann.meszaros.josefsen@tromso.kommune.no