Vi ønsker å samle dansere som er interessert i streetdance, uten å konkurrere med eksisterende tilbud. Målet vårt er å skape samhold, bygge nettverk og samtidig øke kompetansen innen streetdance blant dansere i Tromsø.

 

I høst har vi etablert danse-torsdag, som er drop-in basert.

Hver torsdag kan man komme og danse streetdance mellom 17.00-23.00.

Det er gratis å danse, og man kan booke seg inn for egenøving på andre dager så lenge lokalene står ledig.


BREAKING OG IMPROVISASJONS WORKSHOP MED..

Skjermbilde 2017-12-06 kl. 23.54.53.png

BAO ANDRE NGUYEN

Bao Andre Nguyen er innom Tromsø før jul og det gir en flott mulighet å lære fra en danser på høyt nivå. Workshopen passer både for nybegynnere og de som danser fra før av.

Bao er blant annet kjent fra gruppa Kingwingz crew som er tidligere norgesmestere i breakdance. Han har opptrådt blant annet med Nasjonalbaletten på den norske operaen, Idol finalen og på Stjernekamp. Dette er en fantastisk mulighet å lære av en profesjonell danser!

Mandag 18.12.17, sted: TVIBIT

Breaking, kl 18.00 - Basistrening med fokus på toprock, footwork, freezes og powermoves. Det vil også være en del styrke og kondisjonstrening. Dette er for å utvikle en kraftig og eksplosiv kropp som vil gjøre en mer effektiv i bevegelse og samtidig forebygge skader og slitasje.

Improvisasjon, kl 19.00 - Lær teknikker for å utvikle deg som danser. Improvisere fritt og sterkt i uansett form og stil. Fokus på å skape signatur bevegelser/uttrykk som er særegent for deg.


Spørsmål? Ta kontakt med Mariann.meszaros.josefsen@tromso.kommune.no