LINE UP:

Torsdag 30.08

Tvibit 17.00

Neon Apartments

Kryp

Kiss the tatto if you want to Dream

Shady Oaks

Mari Gärtner

A Million Pinapples

Fredag 1.09

Tvibit 18.00

The Modern Times

Bats of Congress

Vederkast

Feal

Bastard 21.00

Super special guest

Mama Said No

Kiss the tattoo if you want to Dream

A Million Pineapples

Feal

Lørdag 2.09

Bastard 21.00

Vederkast

Beach Bitches

Kryp

Psycho Saints

Shady Oaks

Tuva Sofie

 

 

 

cc: 150 NOK i døra på Bastard. 

DREAMKILLER

Dreamkiller var opprinnelig en ”anti-kassegitar”-musikkfest, initiert av Morten Rydland Høyning. Dette var måten Morten feiret sin bursdag på, og stedet for denne legendariske begivenheten var Bastard Bar. Etter at Morten brått gikk bort i 2014, bestemte vennene og musikkmiljøet å bevare denne tradisjonen. 

Det ble i tillegg bestemt å opprette ett minnefond, hvor alle inntekter fra Dreamkiller uavkortet går til å sende up and coming Tromsø band til Rock Mot Rus, der Morten var bookingansvarlig. Dette er et arrangement ment til å hedre en savnet musiker og musikkprofil, samtidig er det en glimrende anledning til å samle noe de beste band Tromsø har å by på. Foto: Steve Nilsen 

DONER PENGER TIL MORTENS MINNEFOND

Du kan donere penger til Mortens Minnefond ved å Vippse til 92200519. Dette er kontoen til Lori ved Bastard Bar (Loredana Vintilescu) som administrerer fondet. Penger går uavkortet til å finansiere en buss som skal ta Tromsøband til Rock Mot Rus 2018. I fjor vant 10th Harmonic ( Neon Apartments) som også spiller på årets Dreamkiller.