Hva er Filmveksthuset?

På Filmveksthuset ønsker vi å utvikle historiefortellere med nordnorsk bakgrunn, som kan være med på å bygge en sterkere film- og mediebransje i nord.


LendEnginePic kopi.jpg

YOUR STORY

BEGINS HERE

Film. Photo. Games. Music. Art.


Har du en spennende film idé du ønsker å gjennomføre? Vil du lage en musikkvideo med venner? Eller kanskje du trenger å finne en fotograf for å filme “en dag i ditt liv”? Uansett om du er uerfaren eller har jobbet i bransjen før, er du hjertelig velkommen til Filmveksthuset på Tvibit!

Vi hjelper deg i gang med både gratis lån av utstyr og redigering av materiale. Her møter du mennesker med samme interesser for film og vi har sett mange gode samarbeid som utviklet seg hos oss.

Hvis du er mellom 15 og 30 år og vil gjennomføre ett prosjekt, dropp innom hos oss, så hjelper vi deg!

Hos oss kan du også søke opptil 20.000 kr til ett prosjekt. Dette gjøres via Talentfilmfondet. Les mer HER

Filmveksthuset på Tvibit er et regionalt senter (Nord-Norge) for ungdomsfilm. Vi har filmgrupper, gjennomfører workshops, driver med utlån av filmutstyr, og støtte til filmprosjekter. Gjennom våre sterke kontakter lokalt, regionalt og internasjonalt jobber vi på flere nivåer med nettverk, utvekslinger, med frittstående prosjekter, og som ressurs- og støttespiller for filmskapere og helt eller delvis uavhengige institusjoner i landsdelen.

Vårt primære nedslagsfelt er film-, foto-, og spillinteresserte i alderen 15 til 30 år. Vi er med på første møte med mediet, til profesjonalisering og talentutvikling inn i bransjen.

 

Filmveksthuset Tvibit er en del av tilleggsavtalen til Den nordnorske kulturavtalen og er støttet av Troms fylkeskommune og Finnmark fylkeskommune.

 
tfk_rgb.jpg
FFK_logo_hovedmerke_cmyk (1).jpg