TROMSØS BESTE GAMER 2018

Tromsøs Beste Gamer er i gang igjen og da mener vi ikke nødvendigvis den beste i et bestemt spill. Vi mener den beste gameren sammenlagt. Noen som er mangfoldig og har evnen til å tilpasse seg til alle de ulike interaktive utfordringene en gamer kan forvente å møte på. Det høres jo veldig ut som deg, ikke sant?

 
TSX2018.jpg

Hvordan funker det?

TBG 2018 gjennomføres i to deler. Vi begynner med kvalifiseringsrundene på TGEX-LANet (www.tgex.no) i Tromsøhallen 5. - 6. oktober 2018. Her kan spillerne velge å konkurrere i 6 forskjellige, forhåndsvalgte spill med sikte på å få den høyeste poengsummen på leaderboardet, den raskeste tiden eller overleve en enkelt eliminering knockout bout. Hvis du er på toppen i et spill ved slutten av dagen vil du da gå videre til finalen - og siden det er 6 spill, så vil vi med andre ord hente ut 6 finalister også.

De smarte av dere har da allerede skjønt at jo flere spill du konkurrerer i desto bedre er sjansene dine for finaleplass!

Finalen vil da finne sted på Tvibit, 8. desember 2018. Der vil totalt 8 finalister møtes i en knockout runde med utfordringer som vil være sikker på å teste ferdighetene deres som gamere. Trofeer og premier vil bli tildelt topp 3-stillingene - og selvfølgelig æren til å være den aller beste gameren i byen!

Hvordan kan jeg delta?

Deltakere må vare 12 år og oppover. Konkurransen er helt gratis for deltakere som registrerer seg før 4. oktober 2018 ved påmeldingsskjema.

Deltakere som ikke deltar på selve TGEX-lanet, skal få et klistremerke ved registrering i inngangen og vil bli sendt til Tromsøs Beste Gamer-stasjonen i Tromsøhallen. Merk at disse deltakerne kan ikke delta i andre TGEX-relaterte konkurranser og må forlate lokalene ved slutten av dagen.

TGEX-deltakere og betalende besøkende får automatisk lov til å konkurrere i kvalifiseringsrundene til Tromsøs Beste Gamer, men de må også registrere seg for konkurransen på forhånd eller på stedet.


Utvalgte spill på TBG 2018 kvalifiseringsrundene

Spillene som er planlagt for konkurranse er som følger:

5. oktober (kl 13.00 - 22.00) - Moderne spill

 1. Getting Over It (Speedrun)

  Prøv å nå toppen innen en 5-minutters tidsbegrensning. Hvis ingen klarer det er det den som kom høyest som vinner!

 2. Cuphead (Speedrun)

  Vær den raskeste å beseire en av bossene i spillet! Loadout er forhåndsbestemt.

 3. Beat Saber (Scoreboard)

  Få høyest poengsum i den forutbestemte sangen.

6. oktober (kl 13.00 - 22.00) - Retro Games

 1. Galaga (Scoreboard)

  Få den høyeste poengsummen i Galaga innen en 10-minutters tidsbegrensning.

 2. Sonic Mania (Speedrun)

  Fullfør en bestemt bane i Sonic Mania med raskest mulig tid. En god gammaldags speedrun, med andre ord!

 3. Mortal Kombat 2 (Single Elimination Knockout)

  “Last man standing” i Mortal Kombat 2 Single Elimination Knockout-konkurransen


NB! Du kan velge å konkurrere i så mange av de valgte spillene som du vil, men hver spiller får en sjanse til å sette sine poeng på topplisten som bekreftet av et TBG-spill marshall, eller for å overleve en knockout runde.

Spillere har lov til å trene på egne PCer eller konsoller på TGEX.