TROMSØS BESTE GAMER 2019

 

Fra retro til VR - Tromsøs Beste Gamer er i gang igjen hvor vi er på jakt etter den neste allsidig mester i dataspill. Det høres jo veldig ut som deg, ikke sant?

 

 
TBG_2019_lowres.jpg
 
 
 

Hvordan funker det?

TBG 2019 gjennomføres i 3 deler og begynner med kvalifiseringsrunde 1 på TGEX-LANet (www.tgex.no) i Fløyahallen. 

På kvalifiseringsrunde 1 kan TGEX deltakere velge å konkurrere i 4 forskjellige, forhåndsvalgte spill med sikte på å få den høyeste poengsummen på leaderboardet, den raskeste tiden eller nå toppen i en turneringsbracket. Hvis du er på toppen i et spill ved slutten av dagen vil du da gå videre til finalen - og siden det er 4 spill, så vil vi med andre ord hente ut 4 finalister i denne runden også. 

 TBG 2019 kvalifiseringsrunder 2 skal gjennomføres på Tvibit den 23. november 2019 hvor vi finner 3 ekstra deltakere til som går videre til finalen. Den alle siste finalisten blir en hemmelig overraskelse :)

Finalen vil da finne sted på Tvibit, 7. desember 2019. Der vil totalt 8 finalister møtes i en knockout runde med utfordringer som vil være sikker på å teste ferdighetene deres som gamere. Trofeer og premier vil bli tildelt topp 3-stillingene - og selvfølgelig æren til å være den aller beste gameren i byen!

Hvordan kan jeg delta?

TBG 2019 kvalifiseringsrunde 1 (på TGEX LAN@Fløyahallen)

  • Kvalifiseringsrunde 1 skjer den 4 - 5 oktober på Fløyahallen under årets TGEX LAN mellom kl. 13.00 - 20.00

  • Du må være TGEX-deltaker for å konkurrere i denne kvalifiseringsrunden.

  • Du har max 3 forsøk på å registrere din beste score i single player-spillene, men nye deltakere vil alltid prioriteres for å registrere sin score.

  • De fire som får topp-scoren i de ulike spillene på TBG 2019 - kvalifiseringsrunde 1 går videre til finalen. Deltakere som ikke går videre får lov til å delta på vår kvalifiseringsrunde nummer 2 (Vi kaller det Extra life).

TBG 2019 kvalifiseringsrunder 2

  • Kvalifiseringsrunde 2 skjer den 23.november. på Tvibit mellom kl. 13.00 - 20.00

  • Deltakerne spiller gjennom en rekke av utvalgte spill for å samle så mange poeng som mulig i hvert spill. 

  •  De 3 deltakerne med flest poeng totalt sett, går videre til finalen. På den måten kan man også gå videre hvis man får andreplass i alle spillene.

TBG Finalen 

  • Finalen skjer den 7.desember på Tvibit mellom kl 13.00 - 18.00

  • 8 finalister møtes for å finne ut hvem som er den beste gjennom en rekke av utvalgte spill. I starten vil de samle poeng, og etter tre spill vil de fire beste gå videre. Etter det er det elimineringsrunder fram til vi står igjen med de to beste.

  • De tre beste blir kårets byens beste i 2019 og får både pokaler og premier! LYKKE TIL!