Jakten er i gang på Tromsøs Beste Gamer, og da mener vi ikke den beste i et bestemt spill. Vi mener den beste gameren sammenlagt. Noen som er kunnskapsrik, mangfoldig og har evnen til å tilpasse seg til alle de ulike interaktive utfordringene en gamer kan forvente å møte på. Det høres jo veldig ut som deg!

TSX premie.jpg
 

DEL 1 - MELD DEG PÅ!

Finalen vil skje live foran kamera, så vi må vite at du ikke er redd for kameraet. Derfor vil vi ha en introduksjonsvideo i påmeldingskjemaet. Det kan være filma med telefonen din og det trenger ikke være redigert på noen måte. Vi trenger ikke livshistorien din, bare ta med disse to tingene:

  • En introduksjon (Navn, alder, yrke/utdanning/etc.)

  • Hvorfor er akkurat DU Tromsøs beste gamer?

Du må være over 13 år og bo i Tromsø for å melde deg på.
Vi har bare mulighet å ta i mot 100 deltakere, så vær kjapp og meld deg på!

Trykk her for påmeldingsskjema

 

DEL 2 - TURNERING

Konkurransen blir holdt den 22 oktober fra 11:00 på formiddagen, og vi holder på hele dagen. Vi skal spille gjennom en gauntlet av spill hvor deltakerne blir scoret underveis. Rundene blir bare vanskeligere og vanskeligere, og flere og flere spillere vil bli eliminert underveis mellom rundene. Etter den siste runden vil det bare være 8 spillere igjen. Disse åtte vil gå videre til superfinalen som skjer live den 12. november hvor vi vil kåre Tromsøs beste gamer.

PS: Vi spanderer pizza!

 

DEL 3 - LIVESHOW MED FINALE

Superfinalen vil skje i konsertsalen på Tvibit den 12. november med kameraproduksjon, programleder, gjester og publikum. Det vil fungere som et talkshow, med intervjuer med noen av byens spill-personligheter og innslag som viser konkurransen frem til nå. Alt dette bygger opp til live finale hvor vi skal spille frem vinneren. Dette blir spennende!

 

PREMIER

Vi kan ikke ha konkurranse uten premier, sant? De tre beste får premier og pokaler. Første premie er en splitter ny Nintendo Switch! Vi jobber så hardt vi kan for å skaffe enda mer loot.