Back to All Events

VIL DU SKRIVE TV-SERIER?


Et kurs/workshop for forfattere som interessert i å skrive TV-serier. Filmcamp og TV-produksjonsselskapet Arctic Wonder produserer i høst thrilleren "Elven" for TV3, og samarbeider med Tvibit om det som kan bli et langsiktig samarbeid og starten på en manusfabrikk i nord. 10 deltakere vil få en innføring i TV-dramaturgi, arbeidsmetoder og mulighet for profesjonell jobbing med egne og andres ideer. Det blir en intens helg med mange praktiske oppgaver og utfordringer og du vil få tilbakemeldinger fra noen av de mest erfarne forfatterne i norsk tv-bransje. 

Kurset ledes av forfatter og produsent Arne Berggren og manusprodusent/forfatter Kristine Berg som er skaperne av Elven.

Mer info her: https://www.facebook.com/events/559199594281541/

 

Earlier Event: January 18
VR Pop-Up Kino
Later Event: January 18
TIFF Masterclass: Desktop Films