Back to All Events

Ungdomskonferansen 2016


Hei og velkommen til et nytt skoleår! 
I den forbindelse skal det velges et splitter nytt ungdomsråd. Vi ser etter engasjerte ungdommer som ønsker å gjøre en forskjell i samfunnet! Har du en sak du brenner for? Meld deg på! Vi inviterer deg til å delta på ungdomskonferansen 2016, med mange forskjellige forelesere, artige workshops og gratis mat!

Vi ønsker nye medlemmer som kan stille til valg under konferansen! Vi arrangerer vår årlige ungdomskonferanse 20.- 21. september kl 08.30 på Tvibit. Tromsø ungdomsråd e et partipolitisk uavhengig organ, som jobber for å fremme ungdommens sak i kommunen. Vi jobber for at nettopp ungdommen sin stemme skal bli hørt! Konferansen kommer til å være i skoletida, så det blir gitt politisk gyldig fravær. Det kommer mange gode innledere, blant annet Sigurd Jakola, Benjamin Arvola, Brynjar Saus, Anni Skogmann og Kristian Wilhelmsen! Det blir mat på arrangementet på bege dagene :) 

Er du litt nysgjerrig eller synes Tromsø Ungdomsråd høres interessant ut? I innlegget under denne infoen kan du melde deg direkte på. Vi gleder oss til å se deg der!

Meld deg på her

Arrangør: Tromsø Ungdomsråd. 

Earlier Event: September 15
Torsdagsfilm Mad Max: Fury Road
Later Event: September 22
Torsdagsfilm: Inside Out