Back to All Events

Lucky Lips konsert

Førstkommende fredag har vi gratis lunsjkonsert i Kafé Kringla. Konserten er i regi av The North Country Fair og oss :-) 

Om bandet.
Selv om de feirer 10 år som band i år, så har Lucky Lips med fjorårets album, Coming Home, revitalisert seg og posisjonert seg tydelig innen det vi kan kalle «den nye countryen». De er en del av en bølge med norske countryartister som er nyskapende og annerledes, samtidig
som de er tro mot sine americana-røtter. Den samme bølgen har vi også sett internasjonalt med artister som Margo Price, Daniel Romano og Sturgill Simpson.

Lucky Lips startet å spille bluegrass, noe som
kulminerte i at de ble kåret til #1 European Bluegrass Band under European World of Bluegrass-festivalen i 2011. Siden den gang har de gjennomgått et stilskifte og nå er føttene godt plantet i moderne country og americana.

I 2016 ble singlene «Through Everything» og «Coming Home» sluppet, og begge fikk listing og mye rotasjon hos NRK P1, NRK P13 og Ordentlig Radio gjennom sommeren og høsten.
Senere samme år ga bandet ut albumet Coming Home, innspilt i samarbeid med co-produsent Marcus Forsgren (Jaga Jazzist, Bror Forsgren, Lionheart Brothers). Det resulterte i en meget countryinspirert plate hvor bandet i stor grad forlot bluegrassplattformen til fordel for et mer elektrisk og utvidet lydbilde.

De gode anmeldelsene lot ikke vente på seg og Lucky Lips posisjonerte seg fint inn blant det fremste landet har å by på av americana. Dagbladets Øyvind Rønning mente Lucky Lips hadde «funnet vinnerformelen» og trillet fem på terningen.

Bandet: Malin Pettersen (vokal, gitar), Even Krogh (banjo), Stian Sveen (gitar, vokal), Erlend Støylen Hølland (dobbelbass, vokal) & Pål Emil Berg (trommer).

Bandets hjemmeside:
http://luckylipsband.com/

Earlier Event: November 23
Dansetorsdag
Later Event: November 25
Benedicte Brænden konsert