Back to All Events

Vårscenefest konsert: DRØM

Kjøp billett her

DRØM (NO) søker de magiske øyeblikkene der tiden står stille under den arktiske elektronikahimmelen.

Inspirert av mektige nordiske fjell har DRØM skapt et lydlandskap hvor synth og meditative spacedrums møter og kontrasteres av nord-norsk dialekt. Landskapet er massivt og ekspressivt, men også sårt og vakkert.

Bandet bygger bro mellom visekunstnere som Bremnes og Hoff og elektroniske giganter som Røyksopp og Jaga Jazzist. Ikke minst bygger de bro til visuell kunst, da deres konserter forteller en historie gjennom suggerende undervannsvideo som komplementerer musikken.

DRØM har den siste tiden spilt konserter over hele Norge og blitt løftet frem av norske radiokanaler som P3 og P1. Under Vårscenefest viser de oss sitt drømmespill av lys- og videokunst i møte med næringsrik arktisk elektronika.

Vokal/spacedrum: Sondre Pettersen, Synth/piano: Vegard Lien Bjerkan, Bass: Kristian B. Jacobsen, Trommer: Henrik Lødøen

 

Earlier Event: April 25
Bli en god festivalarbeider vol.2.04
Later Event: April 26
Spillonsdag