Back to All Events

Yogurt Kulturakselerator Workshop: Introduksjonskurs i kreativ prosess og metode

Kreativitet er en viktig driver for utvikling i alle bransjer, og helt sentral i kunst og kulturfeltet. Men kreativitet oppleves av mange som flyktig, uhåndterlig, og litt tilfeldig. Hvordan kan man få has på kreativiteten sin og få best mulig resultater av all energien man legger igjen i sin kreative prosess? Kurset gir en innføring i kreativitetsteori og studerer caser fra kulturbransjen med et vitenskapelig rammeverk på kreativitet som perspektiv. I tillegg ser vi på deltakernes egne kreative prosesser og deler verktøy og innsikt. Du vil garantert sitte igjen med nye perspektiver, verktøy, og nye tanker om din egen kreative prosess.

Kurset er gratis. Påmelding her

Kurset holdes på norsk av Markus Søbstad Bensnes fra tinkr.no


Øvrige kurs i regi av Yoghurt:

Kreativitet i mangfold (samt påmelding) se her: https://www.facebook.com/events/320458081706472/ (holdes på engelsk)

Introduksjonkurs i Design Thinking 1.juni: https://www.facebook.com/events/1881450002101792/

Earlier Event: May 12
FX-Fredag
Later Event: May 16
Tegnetirsdag