Back to All Events

ROBERT MOSES: Lunsjkonsert

I sammarbeid med The North Country Fair har vi gleden av å spandere Robert Moses til våre kafégjester. Samme kveld kan du også oppleve dem på Circa.

I september 2013 Robert Moses, som opprinnelig kommer fra Chicago i USA, ga ut albumet Self-Developing Country på Voices of Wonder Records med bandet sitt the Harmony Crusaders. Albumet fikk veldig gode anmeldelser, deriblant 5 i Dagbladet og terningkast 6 i Firdaposten. Det endte også opp i flere Top Ten lister for 2013, som inkluderte Dagbladets liste, i tillegg til at albumet vant prisen for Best Alternativ Country Album of the Year fra Independent Music Awards i USA.

Robert Moses and the Harmony Crusaders turnerte i Norge og var på spillelisten til NRK Østfold med singelen ‘Take a Look at My Heart, Today’, i tillegg til at bandet fikk airplay gjennom en rekke andre kanaler i Norge. I februar 2106 varmet opp Robert for Mark Olson av the Jayhawks på en turne av norge.

For tiden spiller inn Robert og bandet inn deres neste skiva hos Subsonic Society Studios med Anders Møller, kjent fra Kåre and the Cavemen and Euroboys, og Spellemannspris nominerte Torgeir Waldemar som co-produsenter. Albumet skal gis ut i høsten 2017.

Medlemmer av the Harmony Crusaders spiller eller har spilt med Tommy Tokyo, Sivert Høyem og Lucky Lips blant annet.

Roberts musikalske referanser inkluderer Gram Parsons, Love, John Lennon, Gillian Welch, Hank Williams, Neil Young og the Violent Femmes.

Earlier Event: June 7
Fight Night
Later Event: June 8
Hybelmiddag 8. juni