Back to All Events

Vogue Workshop 27.10.18

Lørdag 27 oktober, får vi besøk av Cassandra igjen og vi inviterer til gratis Vogue workshop på Tvibit klokken 15.00 - 16.30!

Cassandra jobber som utøvende danser, koreograf og pedagog. Hun har over flere år arrangert noen av Norges største battles med Soul Sessions Oslo, har holdt workshops og kurs for barn og voksne, nybegynnere og profesjonelle i store deler av Norge. Hun blir å tilpasse nivået på workshopen til deltagerne! 

Hva er vogue? 

Vogue er en (hovedsaklig) feminin dansestil som består av mye armbevegelser, elegant gange, poseringer (tenk Vogue magazine), spins og dips (avslutninger i posisjon på gulvet. Vogue danses til house musikk eller vogue beats, armene er oftest mer rette og kantete, og man kan tenke at vogue er mer som en fotoshoot der bevegelsene stopper.

I denne stilen er det mye overdreven attitude og man kan gå inn og leke med forskjellige karakterer. Vogue startet med underground balls (konkurranser) i New York City der menn kledde seg ut som kvinner og gikk “catwalk” for å vise frem seg selv og deres overdådige kostymer. Dette ble mixet med “posing” som var konkurranser der det var om å gjøre å posere som modellene i Vogue magazine. Disse to ble blandet og har utviklet seg til å bli mer og dansete, og til slutt dansestilen vogue/vogueing.

Se mer av stilen og Cassandra på www.cassa.no

Earlier Event: October 26
Insomnia: Vocals & Electronics
Later Event: October 29
Foto mandag