Back to All Events

Markedsføring 101 + bransjemingling

Buktafestivalen inviterer i samarbeid med Tvibit og RYK til foredrag om digital markedsføring og promotering i musikkbransjen. Er du utøvende artist eller i et band, eller jobber med artister, band, plateselskap eller bare interessert i temaet, er du hjertelig velkommen til Tvibit 20. november! 

Foredraget holdes av Audun Selnes, Thomas Litangen og Isak Harbitz, hvor de vil ta opp forskjellige caser fra artister og prosjekter de har jobbet med, samt digital markedsføring av artister og andre relevante prosjekter i musikkbransjen. 

Pott og Panne (Audun Selnes og Thomas Litangen) jobber med konseptutvikling og kommunikasjon innenfor musikk- og kulturbransjen. De driver blant annet plateselskap og management for artistene Kråkesølv, Svalestup, Vidar Vang, NOHR, Julian Audy og Aleksander Kostopoulos. I tillegg står selskapet bak Bodøfestivalen, arrangerer konsertserien «Halv ti på torsdag» på Dama di i Bodø, representerer artister gjennom Bodø Artistagentur og er prosjektledere for Antihype. Pott og Panne drives av Audun Selnes og Thomas Litangen. 

Isak Harbitz driver booking, management og promoselskapet KAOS Music, som representerer flere lokale og regionale artister/band. Det siste året har KAOS Music jobbet med promotering og digital markedsføring på flere utgivelser i forbindelse med prosjektet "Labelhub: 360 North". Isak gjør også booking av konserter på Bastard Bar og Blårock Café, er med i mentorprogrammet til Buktafestivalen, og har god erfaring med utgivelser, promotering og digital markedsføring som medlem i The Modern Times. 

Tvibit kl 16.00-18.00 --> Markedsføring 101
Bastard 18.00 --> Bransjemingling
Jam fra 21.30

Earlier Event: November 19
Foto mandag
Later Event: November 22
Samisk hybelmiddag