Back to All Events

Frynsekurs


Vi kjører i gang et frynsekurs i samarbeid med Gáisi Giellaguovddaš/Språksenter!

Er du mellom 15 og 25 år? Lyst til å lære å frynse ditt eget sjal til kofta? Tvibit og Gáisi arrangerer et intensivt frynsekurs hvor du lærer å sy sjal av metervare og frynse det på en helg. Kurset er gratis og vi stiller med sjal og tråder! Deltagerne må ta med en ringperm som kan klippes i to, denne skal brukes til å snurre trådene rundt. 

Kursholder: Mariann Meszaros Josefsen


Timeplanen for kurset:
Fredag: 9. november, kl: 17.00 - 21.00 (syr sjal og snurrer frynser)
Lørdag 10. november, kl: 11.00 - 19.00 (vi begynner å frynser)
Søndag 11. november, kl: 11.00 - 19.00 (frynser videre) 

Meld deg på HER!

Ved påmelding forplikter deltageren seg til å delta på hele kurset og vi kan ikke garantere at du blir ferdig med sjalet. Hvor fort man frynser/gjør håndarbeid varierer fra person til person og formålet med frynsekurset er å lære teknikken og eventuelt ferdigstille sjalet hjemme. 

Det er plass til 10 personer på kurset.

Earlier Event: November 8
Arctic Pride: Konsert med Intetskjønn
Later Event: November 12
Foto mandag