Back to All Events

Stand-up med: Lunheim Standupforening v/ Roy Arne Johanessen.

Ung kulturrabatt presenterer stand-up med: Lunheim Standupforening v/ Roy Arne Johanessen!

For dere mellom 15 - 19 år. Gratis inngang, første til døra! 

Lunheim Standupforening: 
Roy-Arne Johannessen tok initativet i januar 2015 til å starte noe han omtalte som "noe fet": å begynne med standup. Og "noe fet" skulle gjøres under paraplyen Nordnorsk Scenekompani. 

I en kombinasjon av frykt og hovmod, samt en steinhard rekrutteringsprosess, satte trioen Roy-Arne Johannessen, Espen Renø Svendsen og Alexander Martinsen igang den første standupforestillinga i Lunheim standupforenings historie. 

Navnet ble "Lunheim standupforening" som et resultat av at Alex gikk på Kroken barneskole, Roy-Arne på Lunheim barneskole og Espen på Tromsdalen barneskole. Det er altså et slags kompromiss. Lunheim er viden kjent som "et sted mellom Kroken og Tromsdalen", for å sitere Wikipedia. Med andre ord, for oss en nydelig og kompromissets bydel, og vi ønsker å gi noe tilbake.

Ung Kulturrabatt gjelder for alle ungdommer i Tromsø i alderen 15 – 19 år (fra og med du fyller 15 år og ut 19 år). Tilbudet eies av Tromsø Kommune og administreres av Tvibit. Programmet for arrangementene før jul er satt i samarbeid med en ungdomsgruppe. 
Har du lyst å være med? Ta kontakt med: Mia@tvibit.net

Earlier Event: December 18
Tegnetirsdag
Later Event: January 7
Foto Mandag