Back to All Events

Konsert med; Hollow Hearts, LÜT, The Modern Times!

Ung kulturrabatt inviterer til konsert med: 

Hollow Hearts 
LÜT 
The Modern Times

Gratis og bare for dere mellom 15 - 19 år. 
Vi byr på en trivelig kveld og litt julestemning!

Hollow Hearts ble etablert i 2016 og har det siste året tatt våre hjerter med debutalbumet "Annabelle". Bandet leverer innovativ og til tider grensesprengende americana som favner et bredt publikum. Deres liveopptredener har til nå rørt og engasjert publikum, og konsertene har høstet svært gode kritikker. Dagbladet trakk frem bandet som en av 2018 beste nykommere. 
23.november slapp de singelen "Travelling". 

LÜT er et rockeband som på kort tid har etablert seg som et av Norges mest spennende! De har utviklet et unikt, tight og energisk liveshow, preget av et hardtslående lydbilde, store gitarer og melodiøse låter. 
LÜT har tross sin korte karriere flere meritter på lista; de ble Ukas Urørt med låta "Du Vet Ingenting" i 2016 og ble finalister i Urørtfinalen i 2017 og Metallica-trommis Lars Ulrich hyllet både bandet og låta "BoyToy" i radioprogrammet sitt "It’s Electric". De ble også nominert til Spellemannsprisen i kategorien "Årets Nykommer & Gramostipend 2017" og til P3 Gull i kategorien "Årets beste liveartist 2017". 

The Modern Times fra Tromsø slapp i 2017 det kritikerroste albumet «This Is The Modern Times», som høsta terningkast 5 i både Dagbladet, Deichmanske Bibliotek og Klassekampen. Albumets første singel, «Keyholes & Birds», ble kåret til årets norske låt i 2016 av Deichmanske Bibliotek. Den andre singelen «Motörhead» er radiolistet på NRK P13, og ble sluppet med musikkvideo der selveste Atle Antonsen glefser i seg en burger i saktefilm. Bandet kommer som et friskt pust med sin skranglete indierock/pop/punk med Magnus Vold Jensens særegne vokal i front som kler de humoristiske tekstene med fortvilende undertone godt, og med sin energiske og jordnære spilleglede gjør dette The Modern Times til et av de mest spennende bandene i Norge for tiden

Ung Kulturrabatt gjelder for alle ungdommer i Tromsø i alderen 15 – 19 år (fra og med du fyller 15 år og ut 19 år). Tilbudet eies av Tromsø Kommune og administreres av Tvibit. Programmet for arrangementene før jul er satt i samarbeid med en ungdomsgruppe. 
Har du lyst å være med? Ta kontakt med: Mia@tvibit.net 

Earlier Event: December 12
Spillonsdag
Later Event: December 13
Dansetorsdag: Juleavslutning