Back to All Events

Lunsjkonsert: The Secret Sound of Dreamwalkers

The North Country Fair presenterer: The Secret Sound of Dreamwalkers, live i Kringla. 

The Secret Sound of Dreamwalkers' musikk beveger seg mellom country, rock og vise-folk. Tekstene inneholder personlige observasjoner av medmenneskelige relasjoner med et billedkraftig språk som leker med drømmeaktige og mystiske symboler. Derav navnet The Secret Sound of Dreamwalkers. 

Kristine Marie Aasvangs melodiøse komposisjoner og sangteknikker sender deg raskt til et steppelandskap i Asia, en forlatt countrybule, snødekte vidder i Finnmark eller fjellheimen lenger sør. Publikummere på bandets konserter har sammenlignet musikken hennes med Judee Sill og Sandy Denny.

Earlier Event: February 15
Storbandkonsert
Later Event: February 17
ArcticCon