Back to All Events

Lunsjseminar om tilgjengelige kulturarenaer

I samarbeid med Norske Konsertarrangører og Troms Musikkråd. 

Norske Konsertarrangørers prosjekt ”Tilgjengelighet Kultur-Norge” jobber for å bedre tilgjengeligheten på kulturarenaer for mennesker med nedsatt funksjonsevne, både for publikum, ansatte og frivillige. Nå inviterer vi til seminar om tilgjengelighet på kulturarrangement - og hvordan man som arrangør kan jobbe med dette. Seminaret er åpent for alle og passer særlig for kulturarbeidere, kultursjefer, kulturarrangører og råd for mennesker med nedsatt funksjonsevne. 

Nødvendig for noen, bra for alle!

Hjemmesiden er ofte første møte med publikum. Enkel og god informasjon på nettsiden skaper trygghet for publikum og spesielt for de som er avhengig av tilrettelegging og kan være avgjørende om man velger å kjøpe billett til et arrangement eller ikke. Engasjert Byrå fra Trondheim vil gi en innføring i god og effektiv kommunikasjon og informasjon på hjemmesiden.

Program:
11:00 Velkommen og presentasjon av lokal arrangør
11.15 NOKU (Norsk Kulturforum)
11:30 Tilgjengelighet Kultur-Norge- presentasjon av prosjektet og Tilgjengelighetsboka
12:00 Tilgjengelig hjemmeside? En guide av Engasjert Byrå
13:00 Lunsj og mingling

Seminaret er gratis for medlemer av Norske Konsertarrangører

Påmeldingsfrist: 1 uke før seminaret
Seminaravgift eksterne: 500,-.

Påmelding: goo.gl/iMfBVd

Earlier Event: March 15
Dansetorsdag
Later Event: March 20
Tegnetirsdag