Back to All Events

Virkelig @ Driv

Virkelig
Isbjørn Scene på DRIV
Døråpning kl. 18.00
ID: 15-19 år (fra og med fylte 15 år og ut 19 år).


I vår ble første del av ung kulturrabatt lansert; rabatterte kinobilletter hos Aurora Kino Fokus. 

Vi ønsker nå å lansere vårt andre tilbud i samarbeid med Studentsamfunnet Driv.; Konserter for ungdom mellom 15-19 år! (fra og med du fyller 15 år og ut 19 år)!
Konserten er kun for de i denne aldersgruppen. 


Første konsert ut: 
VIRKELIG!
Virkelig ga ut singelen «Cecilie» i 2015, og etter å ha kranglet den inn i diverse strømmetjenester, hadde de plutselig gitt ut sin alle første låt. To uker etter slippet var låta kåret til «Ukas Urørt» og listet på NRK P3. Der ble den liggende i hele 38 uker, og den påfølgende sommeren spilte Virkelig på festivaler som Trondheim Calling, Slottsfjell, Pstereo, Parkenfestivalen, Trænafestivalen og Sommerfesten på Giske.
2018 startet på utmerket vis for bandet, da deres siste singel, "Ballettdanseren" føk rett inn på B-listen hos både NRK P3 og NRK P13. Samtidig offentliggjorde Musikknyheter en kåring der Virkelig er en av de ti artistene en samlet norsk musikkbransje har mest troa på i 2018.Nå aktuelle med siste første album "Lykke til i livet". 
Virkelig er et av de aller beste up and coming bandene i Norge. Dette bodøbandet er virkelig verdt å få med seg! 

https://driv.no/program/2018/09/virkeligLyst å arrangere konserter for unge mellom 15 - 19? Ta kontakt med oss på Tvibit!

Earlier Event: September 13
Dansetorsdag
Later Event: September 17
Foto mandag