Back to All Events

Joddski konsert for deg mellom 15-19 år!

JODDSKI
SNN-Scenen, Driv
Dørene åpner kl. 17:00
Konsertstart kl. 18:00
ID: 15-19 år
50,- (ink.billavg.)I vår ble første del av ung kulturrabatt lansert; rabatterte kinobilletter hos Aurora Kino Fokus. 

Vi ønsker nå å lansere vårt andre tilbud i samarbeid med Studentsamfunnet Driv.; Konserter for ungdom mellom 15-19 år! (fra og med du fyller 15 år og ut 19 år)!
Konserten er kun for de i denne aldersgruppen. 


Andre konsert ut: JODDSKI!

Tungtvann-veteranen Joddski har ikke ligget på latisden siste året. Bokutgivelse -med påfølgende bokbadturne, samarbeid med hiphop-legender som Sugarhill Gang og Melle Mel er bare toppen av isfjellet. Til høsten er han klar med albumet Glasshuset og påfølgende Norgesturné.

Den Halvdan Sivertsen-samplende «Gata», var første smakebit fra det kommende prosjektet, og da Joddski toppet plakaten på Blåfrostfestivalen i februar (til terningkast 6) fikk publikum servert flere låter fra det kommende albumet. Nylig slapp han den fløyelsmyke singelen «Dumsnill» med Bodø-rapper og NMG-Huset-medlem Mats Dawg. Den pastellfargede musikkvideoen viste en ny side av legenden, mysende inn i sola, med blomster dalende ned omkring ham.

Begge låtene blir å finne på albumet «Glasshuset» som slippes til høsten. Albumet er produsert av den Bodøbaserte Darkside Of The Force-legenden Salvador Sanchez.
Sammen har de to tilårskomne pionérene skrudd sammen det Joddski kaller «den ultimate 40-årskrisa» på plate. Dette har de gjort i studioet Hønsehuset, der Joddski gjorde noen av sine første innspillinger for godt over 20 år siden.

https://driv.no/program/2018/10/joddski-u18Lyst å arrangere konserter for unge mellom 15 - 19? Ta kontakt med oss på Tvibit!

Earlier Event: October 11
Dansetorsdag
Later Event: October 15
Foto mandag