Back to All Events

Lunsjkonsert: TNCF presenterer Joana Serrat

TNCF presenterer Joana Serrat på Kringla/Tvibit 22. februar

Sommeren 2018 var The North Country Fair på Red Rooster Festival i England og en av de konsertene som begeistret var med den spanske americana-artisten Joana Serrat. I februar kommer hun ens ærend til Tromsø for å spille på Bastard Bar. Dette gleder vi oss enormt mye til!

Debutalbumet kom i 2011 og i 2015 ble hun plukket opp av americana-ekspertene i Loose Records (Sturgill Simpson, Israel Nash, Justin Townes Earle, Gill Landry) som har gitt ut hennes to siste album, "Cross the Verge" og "Dripping Springs". Sistnevnte er produsert av Israel Nash - noe lydbildet også bærer preg av - og det er etter vår mening også hennes beste.

Mojo har tidligere beskrevet Serrat som "å høre Mazzy Stars Hope Sandoval gjestesynger på tidlige Neil Young-demoer". Hun har sunget duetter med Neil Halstead (Slowdive, Mojave 3) og Ryan Bolt (The Deep Dark Woods) og spilt på flere av de største festivalene i Europa, deriblant Primavera Sound.

Vi gleder oss!

Earlier Event: February 21
Unge Ferrari / 15-19 år/ Driv / UTSOLGT
Later Event: February 22
DJ-workshop // Cat Collective