Back to All Events

Feministisk slampoesikurs


Er du lei av å stadig måtte ta til gatene for å si ifra om at abort ikke er til forhandling? Eller at du som skeiv ikke er støy? Eller at fornorskningen fortsetter samtidig som staten er på vei inn i en forsoningsprosess? Har du lyst til å uttrykke deg om disse temaene eller andre temaer ved bruk av slampoesi? Da er dette kurset for deg!

Vi har fått med oss Sofia Knudsen Estifanos som kursholder. Hun er utdanna skuespiller fra Nordic Black Theatre og Teaterhøgskolen i Nord-Trøndelag (tidligere HiNT, nå NORD universitet). Hun jobber frilans som skuespiller, konferansier, slampoet og skrivekursholder. For mer informasjon se her: http://slampoesi.com/poeter/#/new-gallery-2/

Sofia vil blant annet ta oss gjennom skriveøvelser, både individuelle og i gruppe, i tillegg til å fremføre noe eget. Vi får også en innføring i hvordan fremføre slampoesi med tanke på pust- og stemmeøvelser.

Lørdag: 10:00-16:00
Søndag: 10:00-15:00

Påmelding innen: 15. februar

Det er begrenset antall plasser og vi velger ut basert på påmeldingsskjemaet. Skjemaet er linket under.
https://goo.gl/forms/VRy4H569w9EbtKtU2

Alle kvinner og ikke-binære i alderen 16-30 år er velkommen til å delta på kurset.

Priser:
Student: 100,-
16-18 år: 50,-
Arbeider: 200,-
Ta kontakt om du ikke har muligheten til å dekke dette.

Kurset inkluderer lett lunsj begge dager

Ved spørsmål kontakt Sofie Fossli (90520902) eller Ingrid Rabbe Larsen (91171634)

Earlier Event: February 22
DJ-workshop // Cat Collective
Later Event: February 25
Fotomandag