Back to All Events

JazzNatt

JazzNatt 2018 i konsertlokalet i kjelleren på Tvibit ble en suksess. Lokalet funket helt topp og logistikken ble fulgt til punkt og prikke. Det eneste som manglet utover en lang kveld var muligheter for å innta noe leskende. I 2018 fikk de arrangementsansvarlige underveis kjøpt inn mineralvann og noe å putte i munnen. I år har vi i avtale med kafé Kringla på Tvibit som vil sørge for mat og drikke. Alkoholfritt, dog!

I 2019 blir det på ny muligheter å sjekke ut hva som rører seg blant byens unge musikere. Og vi nyter godt av å ha tre institusjoner i byen der unge musikere får utfolde seg - Tromsø kulturskole, musikklinja ved Kongsbakken og studenter ved konservatoriet. Da dette programmet gikk i trykken, hadde vi fire band på blokka, og det arbeides med å få et femte band med til årets JazzNatt.

Nei, datoen blir ikke 30. april – som er årets jazzdag over hele verden. Vi satser på helga forut for 1. mai. Jazzklubben presenterer følgende band:

The Jazzers som består av fire spilleglade jenter som har jobbet med Dag Okstad gjennom året. De vil spille noen standardlåter de har jobbet med. Bandet består av: Mie Bergh, slagverk,; Regine Ryeng, kontrabass; Maja Dønnem, vokal og Solveig Skogdal piano.

Kongsbakken Band er en gruppe på 8 unge musikere som vil spille jazz-soul-funk for publikum på Jazznatt, og de planlegger å skape en god stemning blant lytterne med musikk som alle kan like og som alle kan forstå. Bandets medlemmer har gått i samme klasse i snart tre år på Kongsbakken, og de deler den samme gleden rundt musikk!

Minor 5th er en gjeng andreklassinger fra musikklinja på Kongsbakken. Denne kvintetten blir å spille alt fra gode gamle jazzstandarder til fusion og mer moderne jazz. Bandet består av: Krister Wollen, saxofon, Tobias Paulsen, tangenter, Håvard Fredriksen, gitar; Jakob Nes-Lorentzen, bass og Fredrik Sandvik Olsen, slagverk.

Fjellfrost Fjellfrost er et nytt og spennende band fra det kalde nord. Bandet blir inspirert av de vakre fjellene som omkranser nærmiljøet, og har med det uttrykk som de selv velger å kalle fjelljazz. Bandet ønsker å dra fram det nære og kjære, men med impulser fra den elektroniske verden. Med egenkomponerte låter stiller bandet sterkt i den yngre generasjonen av jazzmusikere. Fjellfrost ønsker å vise fram sitt unike uttrykk til de unge generasjonene ved å blande inn elementer fra vidt forskjellige sjangre som pop og jazz.
Fjellfrost består av Johanna Solheim-Nilsen på saxofoner, Synne Morset på piano, Erlend Bjørnå på bass og Emil Fjeldavli på trommer.

Se Facebook eventet her: https://www.facebook.com/events/2182452865305293/

Earlier Event: April 24
Spillonsdag
Later Event: April 29
Lunsjkonsert: Peer Nic