Back to All Events

HIP HOP WORKSHOP

Gjør dere klar til en unik Hip Hop workshop med Tromsø jenta Marlene skoglund!

Marlene alias Marlenita har i flere år representert sterkt i battles i Skandinavia og ulike steder i Europa, og er noen av Europas sterkeste og mest unike kvinnelige hiphop dansere.

I 2018 vant hun en Battle i Japan (Kyoto) og kom langt og ble godt lagt merke til i flere Battles i Japan. Marlene har jobbet med anerkjente koreografer som Yaman Okur, Mufasa Sandrine og Hooman Sharifi. Hun har en lang og rik erfaring innen undervisning og har arbeidet på alt fra danseskoler og danselinjer til folkehøyskoler.

HVA LÆRER DERE:
Foundation i hiphopdans er Rock, Bounce og Groove. På denne danseklassen i hiphop kan du forvente å lære grunntrinn i ulike variasjoner. Det jobbes med koordinasjon i kroppen ved å isolerere de ulike kroppsdelene. Du vil lærer noen moves som du kan øve på selv og videreutvikle, og som du kan danse når du skal på klubb eller fest.
Marlenita gir deg kreative og lekne oppgaver som inkluderer foundation og grunntrinn, og vil lære deg en fet koreografi/dans i løpet av klassen.

Se Marlene danse her: https://www.youtube.com/watch?v=O690PeUhOSQ

Påmelding: Tvibit.net/dans