Back to All Events

Bli klok på skattemelding!

Fristen for årets skattemelding nærmer seg, men fortvil ikke!

Vi samles på Tvibit for å se på webinaret i Skattemelding av fiken.no.

Gratis å delta! Vi samles på Tvibit i 1.etasje, webinaret starter 19.00.

INNHOLD for webinaret:
1. Introduksjon
2. Smarte fradrag (telefon, taxi, mat osv)
3. Årsavslutning
4. innsending
5. spørsmål

Hvem kan delta? Det retter seg mot deg som har et ENK, og skal levere skattemelding for første gang eller ønsker en oppdatering på regler rundt innlevering. . Det er ikke en forutsetning at du bruker Fiken som regnskapssystem.

For å få best utbytte av webinaret bør du ha registrert dine kjøp og salg før webinaret. Du bør altså ha ført alle dine bilag før vi møtes. Det er ikke en forutsetning at du bruker Fiken som regnskapssystem.

Vi samles på Tvibit i 1.etasje, webinaret starter 19.00.


Webinaret arrangeres av Creo - forbundet for kunst og kultur , GramArt, NOPA og kompetansesentrene for musikk i Norge; Brak, Østafjelske Kompetansesenter for musikk - ØKS, Rytmisk kompetansenettverk i nord / KOFOR, STAR, SØRF, Tempo og MØST i samarbeid med Fiken.no

Earlier Event: May 14
Tegnetirsdag
Later Event: May 15
Spillonsdag