Back to All Events

Kulturrådet inviterer til infomøte

ulturell og kreativ næring sine to ordninger, regional bransjeutvikling og næringsutvikling har søknadsfrist den 4. juni og målgruppen er virksomheter og aktører som jobber med formidling, distribusjon og salg av profesjonelle kunstneriske uttrykk & bransjebyggende aktører med regionalt nedslagsfelt innen kulturell og kreativ næring.

Kulturrådets ti felt inne kulturell og kreativ næring er musikk, scenekunst, visuell kunst, litteratur, kulturvern, design, arkitektur, mote, spill og film.

Rådgiver Magnus Aspli blir tilgjengelig på dagtid før møte for 1-til-1 rådgivning for aktører som ønsker det. Ved interesse meld ifra til magnus.aspli@kulturradet.no. Om det blir flere interesserte enn tiden strekker til booker vi Skype/tlf-samtaler for dagene derpå.

Les mer om Kulturrådets satsing på kulturell og kreativ næring her.

Møtet holdes i samarbeid med Troms fylkeskommune.

Earlier Event: May 17
17. mai på Kafé Kringla
Later Event: May 20
Fotomandag