Back to All Events

Advance Cosplay Workshop med Sophie Riis og Silje Danielsen


Sophie Riis og Silje Danielsen, to av Norges største cosplayere til Tromsø skal holde foredrag, kurs og workshop på Tvibit, lørdag 11 mai og søndag 12 mai.

De har reist rundt på conventions verden over og holdt på med cosplay i 12 år, vært dommere og gjester i Norge, Sverige og Danmark, organiserer KawaiiCon og har ansvar for alt som skjer på scenen der.

I løpet av helgen skal de gå inn på introduksjon til cosplay, hvordan starte å lage kostymet/props, worbla, makeup, performance og mer! Å delta på kurset er gratis, men man må melde seg på linken på grunn av begrenset plass.

Påmelding til Advance Cosplay Workshop med Sophie Riis og Silje Danielsen

Earlier Event: May 9
Dansetorsdag
Later Event: May 11
HIP HOP WORKSHOP