Back to All Events

Ung Kulturrabatt Ezzari på Driv

Ung Kulturrabatt og Driv inviterer til konsert med Ezzari! Rusfritt arrangement for deg mellom 15 - 19 år.

SNN, Driv
Billettpris: 50,- NOK
Dører: 16:00
Support: 17:00 (TBA)
Ezzari: 17:30


Med franske rytmer har Ezzari fått folk til å synge med på låter som «Casablanca» og «Dør for deg», samtidig som hans lyriske talent har fått skinne på rap-låter som «Ikke ring meg». Han har mange baller i luften, og har gjort seg kjent både gjennom musikken sin, som host for podcasten og radioprogrammet Andregenerasjonen, og som skuespiller i den verdenskjente ungdoms serien SKAM.

Kun en måned etter å ha lagt ut sin første låt på YouTube, en remix av Meek Mills ”Blue Notes”, signerte Ezzari med Universal Music og DefJam. Musikken hans er kjennetegnet av sterke tekster, en wavy sound og rytmer som fenger

I mai 2019 slapp han låtene 'Wifey' og 'Læg' , sjekk de ut her:
https://open.spotify.com/artist/3RsYUwemRpPK8fXJigvmbp?si=nR7JZ2wmSVqF8FexDqWi7w


Ung Kulturrabatt finansieres av Tromsø kommune og administreres av Tvibit og Tromsø Ungdomsråd.

Earlier Event: September 4
Spillonsdag
Later Event: September 5
Hybelmiddag - hver torsdag!