Back to All Events

IDÉ-PITCH FOR BARN

En «pitch» er en kort presentasjon av en idé, et prosjekt – eller en film! TIFF Junior og Nordnorsk Filmsenter (NNFS) inviterer deg til å møte filmskapere og manusforfattere som konkurrerer om beste idé til en kortfilm for barn.

Vinneren av idé-pitch-konkurransen mottar 25.000 kroner i manustilskudd, og må levere manus til NNFS innen 10.12.2019. Intensjonen er at filmen kan bli produsert og ha premiere på TIFF Junior 2020. Hver filmskaper/manusforfatter har ca. 10 minutter på å legge frem ideen sin til publikum og jury. Kortfilmen skal passe for målgruppen 5–8 år, være uten dialog, og være maks 5 minutter lang. I Juryen finner du fem filmentusiaster fra årets TIFF junior klasse! Årets vinner annonseres på åpningsfesten torsdag

kl. 19:00!

Pitchen ledes av Ingrid Stensen, prosjektleder for barn og unge i TIFF og Ingrid Dokka, konsulent for Nordnorsk Filmsenter.

TID/STED

Torsdag 5. september kl. 12:00–13:30
Tvibit, Multirom
Åpent for alle. Gratis inngang!

Bilde er hentet fra kortfilmen "Dunder". Kanskje din idé blir en ny korfilmsuksess?

Earlier Event: September 4
Ung Kulturrabatt Ezzari på Driv
Later Event: September 5
Hybelmiddag - hver torsdag!