BEATGUIDEN

Nå kan du booke deg inn på Beatguiden og få veiledning og feedback på låtene dine. Sitter du hjemme og lager musikk, er det gull verd å få lufta prosjektene og få feedback underveis.


Beatguiden19_høst.jpg

Join sessions!

New sessions this fall, please join us for beat guiding. Bring your music project to next level!

 
Foto: Alessandro Belleli

Foto: Alessandro Belleli

LITT OM BEATGUIDEN

Hva er Beatguiden Torje?

Beatguiden er et gratis tilbud for produsenter og musikkinteresserte. Vi har fokus på tilbakemelding, veiledning, innspill, konstruktiv kritikk og teknisk gjennomgang av prosjekter.Her har man mulighet til å bruke Tvibit sitt utstyr, eller stille med egne produksjoner. Både nybegynnere/viderekommende er hjertelig velkommen.

Kan vi spille inn vokal, eller er det bare beats dere fokuserer på?

Beatguiden vil være på et solistrom, som er utstyrt med mikrofon og profesjonelt studioutstyr. Det vil si at det er helt innafor å spille inn vokal, også egne instrumenter. Her er det fritt frem til å bruke Tvibit sine fasiliteter. Viktig å vite at det er ingen begrensninger når det kommer til stil og sjanger!

 
Foto: Alessandro Belleli

Foto: Alessandro Belleli

Hva kan du bidra med inn i prosjektene?

Jeg vil kunne stille med det jeg kan, årevis med kompetanse både med produsering og fremføring av musikk. Erfaring med Logic Pro, FL Studio og Ableton. Noen eksempler kan være innføring, tilbakemelding på miks, oppsett av arrangement, tekniske innspill. Det er også litt opp til hver enkelt deltaker. Her på Beatguiden tar vi det litt som det kommer.

Vil det være andre folk/artister i studio?

Absolutt. Beatguiden vil også være en plattform der man kan møtes og dele felles interesser. På siden av det tekniske blir det også fokus på å skape nettverk i musikkmiljøet.

 
Foto: Alsessandro Belleli

Foto: Alsessandro Belleli

 

Hvorfor bør unge artister/produsenter teste Beatguiden?

Produsering er ofte en isolert prosess, derfor kan det være en stor fordel å ha en møteplass der man kan snakke musikk med likesinnede, samt dele ideer og tanker rundt hverandres produksjoner. Trenger man ett ekstra sett ører, så er Beatguiden det rette tilbudet!

Spørsmål?

Kontakt: Anette Tunheim Jakobsen.