Tilbake til alle arrangementer

Skeiv Ungdom arrangerer: Workshop - Restart

  • Parkgata 27/29 29 Parkgata Tromsø, Troms, 9008 Norway (kart)

Skeiv Ungdom i samarbeid med Arctic Pride arrangerer workshop på Tvibit onsdag 7. desember kl. 14.00. Arrangementet er gratis og åpent for alle unge som er interresert i eller nyskjerring på tema som identitet, normer, privilegier, kjønn og seksualitet! Det serveres gratis boller, kaffe og brus!

Restart:

«Fritidsarenaer er ofte en kilde til et meningsfylt og trygt fellesskap utenfor skolen, og kan dermed være med på å øke livskvalitet og mestring. Restart Fritid er et prosjekt som skal sørge for at disse arenaene oppleves trygge og inkluderende for unge skeive. 

Unge skeive og andre som ikke opplever å passe inn i rammene for kjønn og seksualitet er mer utsatt for både fysisk og psykisk uhelse enn andre. Mange opplever mobbing og utenforskap på skolen, noe som gjør det forebyggende arbeidet på fritidsarenaer svært viktig.

Restart Fritid dekker alle fritidsarenaer hvor unge møtes. Dette innebærer fritidsklubber, folkehøgskoler, idrettsforeninger, korps, ungdomspartier og kulturskoler, samt alt annet som faller under kategorien fritidsarena.»

Senere arrangement: 7. desember
Spillonsdag