Wall-e.jpg
 

Kreativ Teknologi - Utforsk spill og nye media

“Such games, much development, so meta.”

Kreativ Teknologi lar deg utvikle og utforske ferdighetene dine i takt med moderne teknologiske nyvinninger. Fra å lære nye og raske arbeidsprosesser innen VR, live-streaming og møte med gamingmiljøer på Twitch, til 3D-printing og micro-controllers - vi har fasilitetene, utstyret og veilederne du trenger for å realisere det neste prosjektet ditt.

 
 

Media Lab

Tvibits Media Lab har den kraftigste datamaskinen på huset (og i mils omkrets), og brukes til live-streaming, 3D-modellering, VFX-rendering og VR. Medielabben er for brukere som ønsker å ta prosjektene sine til neste nivå.


 
 

Om Makerspace

Vil du lære mer om 3D-modellering, 3D-printing, CNC-laserskjæring og mikro-kontroller og mer? Tvibits Makerspace er fylt med fantastiske verktøy og en hands-on, praktisk tilnærming som hjelper deg i gang med innovative og kreative prosjekter.

 
 


Tvibit Upstarts

Har du ferdigheter og ønsker å utvikle dem i et fellesskap av likesinnede? Tvibit Upstarts er en møteplass for fiklere, oppfinnere, utviklere og illustratører som liker å dele arbeidet sitt med andre, bli inspirert, eller ønsker å jobbe sammen på nye prosjekter. Annenhver uke på Tvibit.


Mentorene bak Kreativ Teknologi

Ismet Bachtiar er profesjonell spillutvikler med erfaring fra Singapore og Oslo. De siste 3 årene har Ismet vært ansatt som prosjektleder og spillkonsulent på Tvibit i Tromsø, samtidig som han har vært kreativ leder i Plus Point AS.

På Tvibit har han ledet en forstudie innen Nye Media og Kreativ Teknologi hvor han har testet ut ulike nye aktiviteter i hele Nord-Norge, samt bygd opp et VR- og spill-miljø blant unge mennesker i landsdelen.

Cris Kevin Bjørndal er et multi-talent med ferdigheter i illustrasjon, 3D-modellering, VR og robotikk. Cris sin lidenskap for teknologi og dype forståelse av den kreative prosessen gjør ham til en perfekt leder for det nyopprettede Makerspace på Tvibit.

Bjørn Giswold har stor lidenskap innenfor spill og spillkultur, og har flere års erfaring som variety streamer på den populære strømmetjenesten Twitch. Han jobber på Tvibit som spillansvarlig, og veileder ungdom som ønsker introduksjon til live streaming.

Hvordan kan jeg bruke dette?

Bruk av Media Lab og Makerspace gjøres etter avtale. For booking, ta kontakt med Ismet Bachtiar.