Skam på sosiale medier

Netthistorieprodusenten Mari er Noora, William, Vilde og Isak i sosiale medier!

Mari Magnus gir karakterene i Skam et liv på sosiale medier, hele uka igjennom. Det gir tilhengere av serien mulighet til å følge og diskutere karakterene og historien også i mellom episodene – samtidig som det skaper økt oppmerksomhet rundt serien.

For NRK har dette fungert vanvittig bra.

I forbindelse med at Tvibit er på jakt etter unge historiefortellere til sin nye storsatsing ”Hvorfor flytter vi ikke alle til syden?”, et prosjekt som går på tvers av alle uttrykksformer, kommer Mari til Tromsø for å fortelle om hvordan de bruker historiefortelling på sosiale media, og hvordan det er å leve inni hodene til alle karakterene i Skam.

Åpent for alle, men begrenset antall plasser. Deltakere under 26 blir prioritert om det blir trangt om plassen. 


Send inn din påmelding her.